JaakkoKorpi-Anttila Eläkevaarina opettelee lavatanssia, espanjaa ja englantia. Kaikki on lainattua, joten kaiken voi lainata.

Onko euroryhmä yllytyshullu?

Vaikka CNN väittää, ettei pidä aliarvioida €-ryhmän kykyä ampua itseään kumpaankin jalkaan ja että €-ryhmä on jälleen osoittautunut paremmaksi saamaan aikaan kriisejä kuin ratkaisemaan niitä, niin siitä huolimatta on otollinen tilaisuus katsoa, mitä todella tapahtuu, kun Kyproksen annetaan mennä konkurssiin. Se kävisi hyvästä kriisiharjoituksesta.

 

Jos Kyproksen kaatumisesta jotain haittaa on, niin korkeintaan hyvin ohimenevää ja positiivista sitäkin enemmän. Ainakin se olisi kunnon viesti liialle ahneudelle ja löperölle taloudenhoidolle. Näin ehkä myös saataisi euron arvoa laskettua edes hiukan suhteessa dollariin, jolloin €-ryhmän kilpailukyky paranisi. Oikeampi taso olisi 1 € = 1 $, kuten euron perustamisen aikaan ajateltiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Mutta kuinka kävisi Kataisen juttujen uskottavuuden kanssa. Kaikki pitää pelastaa,koska työpaikat..

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Kataisen matematiikka on jotain sellaista, mitä minulle ei ole koskaan missään opinahjossa opetettu. Residyt ja sumean logiikan vielä jotenkin ymmärrän, mutta poliittinen matematiikka menee hulmuavan tukkaani yli jälkiä jättämättä.

Kuinka yliarvostelulla eurolla voidaan säilyttää työpaikat (~ kilpailukyky)? Vaatii ainakin lujaa uskoa, mutta onhan niitä neitseellisiä syntymiäkin historiassa. Mutta niin kuin Luther jo aikoinaan sanoi: usko on luja luottamus herraan.

Jussi Kammonen

Kyproshan olisi sopivan kokoinen harjoituskappale. Myöhempiä isoja ruumiita varten tiedettäisiin sitten miten voi käydä.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Kypros ..
Kävisihän se tosiaan siedätyshoidosta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset