JaakkoKorpi-Anttila Eläkevaarina opettelee lavatanssia, espanjaa ja englantia. Kaikki on lainattua, joten kaiken voi lainata.

Putinin kävelytyyli

Joitain länsimaisia neurologeja askarruttaa Putinin muuten reippaassa kävelytyylissä se, miksi hän heiluttaa oikeaa kättään paljon pienemmässä kaaressa kun vasempaa. Heidän mielestään se voi jopa olla merkkinä alkavasta Parkinsonin taudista. Tämä kävelytyyli tuli taas esiin hänen tullessaan Kremlin suuren palatsin Yrjön saliin alkukuusta.

Erilaisissa urheilusuorituksissa (judo, uinti, ratsastus) Putin sen sijaan on heiluttanut oikeaa ja vasenta kättään varsin tasapuolisesti. British Medical Journal lehdessä (14.12.2015) todetaankin, että tämä 'pyssymiehen' kävelytyyli johtuu enemmänkin KGB:n aikaisesta aseharjoittelusta. Tämä kävelytyyli näkyy myös monella muulla sotilas- ja KGB-taustaisilla johtohahmoilla (pääministeri Dmitri Medvedev, entiset puolustusministerit Sergei Ivanov ja Anatoli Serdjukov sekä kenraali Anatoli Sidorov).

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Laitan tännekin tämän linkin, josta käy ilmi, että kyseessä on bmj:n jouluinen pila.

http://www.tervettäskeptisyyttä.net/ajankohtaista-the-bmjn-joulu/#more-264

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Jos oikeaa kättä heiluttelee liikaa niin ei ehdi tarpeen tullen vetää pistoolia taskusta. Kriittisissä paikoissa on parasta pitää oikeaa kättä taskussa jossa on ase.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Joka toisella Suomalaisella on siis parkissoni? Tuskin nyt, mutta veikkaan että Putinille on tullut ryhtiongelma. Todennäköisesti saanut alkunsa, niin kuin mainitsit, sotilas ajoilta. Ryhtiongelmaan auttaa yleensä lihaskuntoilun ja ryhtiharjoittelun lisääminen.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ei se ole pyssy- vaan valtiomiehen tyyli! Kohdat 1:36 ja 2:10.

https://www.youtube.com/watch?v=0FLGkqN2l0I

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset