JaakkoKorpi-Anttila Eläkevaarina opettelee lavatanssia, espanjaa ja englantia. Kaikki on lainattua, joten kaiken voi lainata.

Torkkuminen on hengenvaarallista

Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un ei katsonut hyvällä, kun vetämässään istunnossa varapääministerin Kim Yong-jinin pää nuokahteli siihen malliin, ettei tämä näyttänyt seuraavan johtajan esitystä riittävällä innolla. ’Epäkunnioitettavan’ käytöksensä johdosta varapääministeri ohjattiin myöhemmin teloitusryhmän eteen. Propanda- ja agitaatioministeri sekä Etelä-Korean vakoilusta vastaava päällikkö selvisivät komennuksella uudelleenkoulutukseen, vaikka tiedä häntä kumpi on kovempi rangaistus.

Nyt teloitettu varapääministeri oli korkein teloitettu virkamies sitten 2013, jolloin Kim teloitutti enonsa, joka oli maan kakkosmies. Häntä syytettiin puoluepetturuudesta, korruptiosta ja salaliitosta. Viime vuonna puolustusministeri puolestaan torkahti Kimin johtamassa kokouksessa ja seurauksena oli, että kenraali pääsi esittämään ilmatorjuntakanuunan maaliosastoa. Saman kohtalon kokivat vajaa kuukausi sitten maatalousministeri ja vanhempi opetusministeri.

Etelä-Korean analyytikkojen mukaan Kim Jong-unin aikana eivät teloitukset ole kasvaneet – pikemminkin päinvastoin. Hänen isänsä Kim Jong-il teloitutti vuosina 1994-2000 yli 2000 virkamiestä. Suku on nyt hallinnut Pohjois-Koreaa yli 70 vuotta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Näköjään Kim Jong-Un on myös päättänyt hallita seuraavat 70 vuotta.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ 1/JK: "..päättänyt hallita seuraavat 70 vuotta.."

Muistelen jostain lukeneeni, että hänen painonsa on viimeisen parin vuoden aikana noussut noin 15 kg ja hampurilaiset maistuvat edelleen. Kaatumisensa jälkeen hänen jalkansa eivät ole kuntoutuneet entiselleen.

Tarkennus: hallintokautenaan (4 vuotta) hänen painonsa on noussut 40 kg ollen nyt noin 130 kg. Lisäksi hän potee unettomuutta ja vainoharhaisuutta. Ruokatottumukset ovat varsin kompulsiiviset (pakonomaiset).
Lähde: Clarin 1.7.2016
http://www.clarin.com/mundo/Afirman-Kim-manera-com...

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Uniapnea tunnetusti lyhentää elinikää.

Käyttäjän petteripietikainen kuva
Petteri Pietikäinen

Filosofisempi kysymys: kumpi on kuolettavampaa, nukahtaa rattiin vaiko Kim Jong Unin edessä?

Mitä tulee 70 vuoteen... se on ajanjakso, jonka jälkeen totalitaristiset yhteiskunnat alkavat romahdella. Esim. Neuvostoliitto-vainaa: 1917-1987 ynnä muutama vuosi.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kyllä Suomi on sentään sivistysmaa. Täällä kansanedustaja voi vetäytyä omaan huoneeseensa ja piiloutua siellä veronmaksajien kustannuksella hankitun arvokkaan torkkupeiton alle :) Kansanedustajat säilyttävät henkensä ja valtio panoskuluissa.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Kiinassa teloitettujen perikunnalle lähetetään lasku kulutetuista a-tarvikkeista.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Käsittääkseni myös USA:ssa oli sama käytäntö silloin, kun kuolemantuomioita vielä suoritettiin ampumalla. Nykyisistä myrkkykapselien hinnoista ja laskutuksista en tiedä.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kiinan kapitalismi on vielä sen verran kehittymätöntä, etteivät tajua että ampumiseen käytetystä työajastakin voisi velottaa. Samoin aseen kulumisesta. Ja alvit päälle.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #9

Voi olla että teloitustoiminta on alv-vapaata, kuten meikäläisenkin hommat. Mutte elimet kuulemma myydään markkinahintaan, lääkintäryhmä irrottaa ne paikan päällä, siksi niskalaukaus.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Solzhenitsyn kuvasi Vankileirien Saaristossa erästä tilannetta kun Stalinin puheen jälkeen monisatapäinen kuulijakunta nousi seisomaan ja alkoi tavanmukaisen huikean taputuksen.

Taputusta jatkui vartin verran, sitten toisen ja kukaan ei uskaltanut lopettaa ensimmäiseksi. Viimein joku politbyroota lähellä ollut konkari rohkaisi luontonsa ja teki viimeisen taputuskirin voimakkaasti kämmenillään katsoen sitten vierelleen ymmärsivätkö muutkin lopettaa samanaikaisesti.

Kaikki lopettivat siinä silmänräpäyksessä, mutta kyseinen herra sai viikon sisällä leirituomion. Uhrautui muiden puolesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset