JaakkoKorpi-Anttila Eläkevaarina opettelee lavatanssia, espanjaa ja englantia. Kaikki on lainattua, joten kaiken voi lainata.

Putinkin jatkaa

Mahdollisesti Sauli Niinistön esimerkkiä seuraten Putinkin ilmoitti äsken 400 km Moskovasta  itään sijaitsevassa noin 1,3 miljoonan asukkaan Nižni Novgorodissa, että hän asettuu ehdokkaaksi seuraavissa maaliskuun Venäjän presidentinvaaleissa. Putinin (65 v) mukaan ilmoitukselle ei ollut parempaakaan paikkaa tai tilaisuutta kuin nyt. Putin valittiin ensimmäisen kerran presidentiksi maaliskuussa 2000 ja vuosina 2008 -2012 hän toimi pääministerinä suojattinsa Dmitri Medvedevin ollessa presidenttinä.

Vastustajien mielestä Putinin viimeisenä kautena demokratian kehitys on pysähtynyt, ihmisoikeuksien polkeminen on kiihtynyt, toisinajattelijoiden kohtelussa on palattu neuvostokauteen sekä jännitteet sanktioineen ovat lännen välillä kasvaneet.

Tukijat puolestaan korostavat Putinin aikaansaannoksia vakauden luomisessa talouskriiseissä ja Tšetšenian sodissa (1994-1997, 1999–2009).

Olympiakomitean päätös estää Venäjän lipun alla kilpailemisen seuraavissa helmikuun talviolympialaisissa saattoi olla yksi kimmoke Putinin ilmoitukselle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Siinäpä on kova kisa, kummalla on korkeammat kannatusprosentit. Parempana luistelijana tunnettu Niinistö tuskin sortuu dopingiin nytkään.

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

Vaihtoehdot on jatkaa tai vankila.

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

Kumman vaihtoehto, Niinistön vai Putinin?

Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
Pekka Iiskonmaki

#3
Kyllä Putinin listalta löytyy ainekset linnatuomioon.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen
Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

"Olympiakomitean päätös estää Venäjän lipun alla kilpailemisen seuraavissa helmikuun talviolympialaisissa saattoi olla yksi kimmoke Putinin ilmoitukselle."

Päätös osallistua presidentinvaaleihin oli ennalta harkittu, eikä ilmoitus tai sen ajankohta johtunut millään tavalla Olympiakomitean päätöksestä.

"Vaalit pidetään 18. maaliskuuta, joten presidentin on ilmoitettava aikeistaan 7.-17. joulukuuta välillä. Koska 16. ja 17. päivä ovat kuitenkin lauantai ja sunnuntai, hänen olisi kerrottava ehdokkuudestaan viimeistään perjantaina 15. joulukuuta."

https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201711222200551432...

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Putinkin jatkaa - Janitskin luopui.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset