JaakkoKorpi-Anttila Eläkevaarina opettelee lavatanssia, espanjaa ja englantia. Kaikki on lainattua, joten kaiken voi lainata.

Facebook saamassa miljoonasakot Brasiliassa

Brasilian hallitus oikeusministeriönsä kautta vaatii Facebookilta 10 päivän sisällä selvitystä siitä, onko yritys vuodattanut sen maan kansalaisten henkilötietoja Cambridge Analytica tai muille vastaaville yrityksille. Ellei määräajassa vastausta tule ja/tai se ei tyydytä, maan kuluttajasuojaviranomaiset lätkäisevät 9 miljoonan realin (2,65 milj. $) uhkasakot.

Brasilian perustuslakiin on kirjattu, että kansalaisilla on yksityisyyden suoja. Facebookin ansaintalogiikka näyttää olevan pahasti ristiriidassa tämän pykälän kanssa. Brasilian viranomaiset ovat silmä ja korva tarkkana seuranneet Mark Zuckerbergin kuulemisessa esiin tulleita koukeroita.

Brasiliassa on tulossa vaalit ja entinen presidentti Lula sai juuri pitkän vankeustuomin korruptiosta. Hän väittää tuomiota poliittiseksi. Maaperä olisi nyt otollista manipuloinnille, joten siellä ollaan varpaillaan Trumpin mallisesta vaalikampanjasta.

https://www.clarin.com/mundo/brasil-puso-plazo-10-dias-facebook-explique...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset