JaakkoKorpi-Anttila Eläkevaarina opettelee lavatanssia, espanjaa ja englantia. Kaikki on lainattua, joten kaiken voi lainata.

Jännitteitä Pyhällä maalla ja Filisteassa rähinöidään

Paavi Franciscus esitti keskiviikkona surunvalittelunsa Cazan kaistan väkivaltaisuuksista sekä oli huolissaan väkivallan kierteen lisääntymisessä koko alueella. Yhdyn tähän hänen näkemykseensä. Hän ei maininnut Israelia nimeltä eikä USA:n suurlähetystön siirtämistä Jerusalemiin.

Väkivaltaisuudet vaativat 60 kuolonuhria ja 2400 haavoittunutta eli yhtä kuollutta kohti tuli 40 haavoittunutta. Viime maailmansodissa muistelen suhteen olleen 1:10. Minua ainakin jäi aavistuksen askarruttamaan, miksi kuolleita oli 60 tai miksi kuolleita yleensä syntyi, johtuivatko ne harhalaukauksista? Mikä mahtoi olla israelilaisten strategiana?

Ehkä tämäkin selviää ennen seuraavia Euroviisuja, joita nyt sitten ei pidetä Euroopassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Onneksi sentään suurin osa kuolleista oli terroristeja. En itse mahda mitään sille ajatukselle, että kuollut terroristi on haitattomampi kuin elävä.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005682852.html

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

USA:n YK:n suurlähettiläs Nikki Haley turvallisuusneuvoston kokouksessa muotoili Gazan tapausta seuraavasti: Yksikään muu maa ei olisi toiminut yhtä maltillisesti vastaavassa tilanteessa kuin Israel.”

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

#1
Onneksi sentään suurin osa kuolleista oli terroristeja.
...........

Natsitkin tappoi vain syöpäläisiä, vai?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset