JaakkoKorpi-Anttila Eläkevaarina opettelee lavatanssia, espanjaa ja englantia. Kaikki on lainattua, joten kaiken voi lainata.

Pakolaispolitiikkaa

Ruhrin alueen Bochumissa on Volkswagen kuuluisa autotehdas ja myös10 vuotta sitten Nokian tuotantolaitos, jonka se kovalla hälinällä siirsi Romaniaan. Kaupungissa on majaillut myös Bin Ladenin tunisialaissyntyinen henkivartija, Sami A. perheineen. Hän oli saanut koulutuksensa Afganistanissa terroristileirillä, josta komennettiin Bin Ladenin henkivartijaksi ja sitten pakeni tai lähetettiin Saksaan vuonna 1997.

Tähän asti häntä ei ole voitu karkottaa Tunisiaan, koska siellä todennäköisesti olisi odottanut häntä kidutus, epäinhimillinen kohtelu ja nöyryyttäminen. Hänet on kuitenkin määritelty vaaralliseksi ja joutunut siksi joka päivä ilmoittautumaan viranomaisille. Hänen toimeentulonsa on turvattu sosiaaliavulla, joka vielä viime kuussa oli 1168 €/kk. Saksan siirtolais- ja pakolaisvirasto (BAMF - Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) päätyi siihen, ettei enää ole esteitä karkotukselle ja juhannuspäivänä Sami pidätettiin karkotusta varten tullessaan ilmoittautumaan.

USA:n erikoisjoukot (SEAL, Team Six) tappoivat Bin Ladenin Pakistanissa 2.5.2011. Häntä pidetään pääsuunnittelijana New Yorkin 11.9.2001 terrori-iskussa, missä kuoli lähes 3000 amerikkalaista.

https://www.lanacion.com.ar/2147525-deportaran-al-guardaespaldas-de-ben-...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset